Luister naar WK-voetbal op Grand Prix WK Radio

door Sven Verveld
22364-Ziggo-bannerset-WK-Oranje_v2-1920x1080px-Sierd

Oranje-fans kunnen alle WK-wedstrijden van het Nederlands elftal beleven met het commentaar van Nederlands populairste voetbalcommentator Sierd de Vos. Daarvoor werkt Grand Prix Radio samen met Ziggo Sport.

Voor het eerst kunnen Nederlandse voetballiefhebbers de wedstrijdbeelden op tv koppelen aan het gepassioneerde audiocommentaar van De Vos. Dat kan via de app van Grand Prix Radio. De app biedt de mogelijkheid om het commentaar van De Vos te synchroniseren met het beeld van de televisie.

Nederland - Senegal

De eerste wedstrijd van Oranje staat maandag 21 november om 17.00 uur op het programma. De uitzending op de Grand Prix Radio-app begint om 16.30 uur met een voorbeschouwing. Bekende Ziggo Sport-gezichten Bas van Veenendaal en Jan van Halst nemen die voor hun rekening. Direct na de wedstrijd komen zij ook met een analyse. Na de groepsfase zal via de Grand Prix Radio-app Ziggo Sport-commentator Wytse van der Goot ook andere aansprekende WK-wedstrijden verslaan. Sierd de Vos verzorgt het commentaar bij de finale.

Lees ook: Liam Lawson rijdt VT1 Abu Dhabi bij Red Bull

Lees ook: Nico Hülkenberg vervangt Mick Schumacher bij Haas

Lees ook: Mercedes: Geen voorkeursbehandeling Hamilton omwille F1-record

door Sven Verveld

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden