Magnussen en Schumacher onder de loep: 2022

door Anouk Ros
Premium update
Schumacher en Magnussen vrijdag Brazilië 2022
Premium update

Tot grote verbazing keerde Kevin Magnussen afgelopen seizoen weer terug in de Formule 1. En dat bij zijn oude en vertrouwde team. Op het laatste moment werd hij opgeroepen Nikita Mazepin te vervangen en naast Mick Schumacher deel te nemen. Maar wie van de Haas-coureurs heeft het seizoen beter afgesloten? Grand Prix Radio zet de statistieken op een rijtje.

De eerste race van het seizoen presteerde Magnussen boven verwachting goed. Hij kwalificeerde zich als zevende voor de seizoensopener en eindigde deze race uiteindelijk als vijfde. Dat beloofde veel goeds voor de rest van het seizoen. Schumacher eindigde net buiten de punten, op de elfde plek. Ook voor hem was dit een bjzonder hoog resultaat, wat hem vertrouwen gaf voor het verdere verloop van het seizoen. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden