Magnussen: Geen problemen met Hulkenberg als teamgenoot

Kevin Magnussen Hungaroring

Kevin Magnussen heeft aan zijn team Haas aangegeven dat hij er geen probleem mee zou hebben als Nico Hülkenberg zijn teamgenoot wordt. De Deen vertelde dat in een interview met Motorsport.com.

Magnussen maakte de opmerking na de geruchten dat Hülkenberg de overstap naar Haas zou gaan maken, waar Mick Schumacher allerminst zeker is van zijn zitje. Hülkenberg wordt steeds vaker genoemd als mogelijke vervanger van zijn jongere landgenoot bij het Amerikaanse team.

Hongarije 2017

Magnussen en Hülkenberg hebben een verhit verleden, met als hoogtepunt (of dieptepunt) de clash bij de interviews in Hongarije 2017. Daar vlogen de scheldwoorden de lucht door nadat beide coureurs in de race elkaar bevochten. Magnussen ontkent dat er sindsdien problemen zijn onderling. "Ik heb al vaker gezegd dat ik geen probleem met Nico heb", aldus de Deen.

Kevin Magnussen in de regen op de grid Imola 2022

Onbekend

Magnussen vertelt over de onderlinge band die hij met Hülkenberg onderhoudt. "We hebben elkaar niet echt leren kennen. Ik ken hem alleen als coureur en daar heb ik respect voor. Hij heeft mooie dingen al laten zien. Ik heb verder geen mening over wie naast mij moet rijden. Mick doet het nu goed, na een moeilijke start. De ongelukken zijn er nu wel uit en hij ontwikkelt zich goed."

Lees ook: Dennis Hauger rijdt voor MP Motorsport in 2023

Lees ook: Button waarschuwt Ricciardo voor reserverol

Lees ook: Lewis Hamilton: Ontwikkeling auto enorme uitdaging

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden