Massa voorlopig niet van plan met pensioen te gaan

19275136_1907077272689584_7143922068878220238_n

Als huidig wereldkampioen Nico Rosberg niet was gestopt dan had Williams-coureur Felipe Massa dit jaar helemaal niet op de grid gestaan. De 36-jarige Braziliaan kondigde een jaar geleden in Monza aan dat hij zou stoppen als Formule 1-coureur. Omdat toenmalig Williams-rijder Valtteri Bottas bij Mercedes Rosberg verving kwam Massa terug op dat besluit. Een jaar later wil Massa van stoppen voorlopig niets meer weten.

"Ik verkeer in een goede vorm", zegt Massa tegen Autosport.com. "Ik zie geen reden om niet langer in de Formule 1 te blijven."

De voormalig Ferrari-coureur kwam in Hongarije vanwege ziekte niet in actie tijdens de race. Massa staat met 23 punten elfde in het kampioenschap. Die punten werden voornamelijk behaald in de beginfase van het seizoen. In de laatste zeven races sprokkelde hij slechts vijf punten bij elkaar.

"Helaas heb ik in de laatste paar wedstrijden een beetje pech gehad", vervolgde Massa. "Maar ik heb er nog steeds plezier in."

Lowe

Ondanks dat technisch directeur Paddy Lowe eerder vandaag zei teleurgesteld in Williams te zijn, is hij wél blij met Massa als coureur. "Felipe is een coureur die in de juiste auto kan strijden om de wereldtitel. Hij is erg getalenteerd en het is fijn om met hem te werken."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden