Max Verstappen onder indruk van nieuwe Ferrari

Header liveblog 1 Bahrein

Max Verstappen is onder de indruk van de auto die Ferrari voor komend seizoen heeft gebouwd. In de beide wintertesten in Barcelona en Bahrein, weet Ferrari snelle tijden neer te zetten. Deze prestaties zijn de andere teams op de grid ook zeker niet ontgaan. 

"Ze zien er echt goed uit. Ze zijn vorig jaar ook vroeg begonnen met het ontwikkelen van deze auto’s en kennen nu een sterke start. Natuurlijk is het vooral belangrijk om je gedurende het seizoen te verbeteren, maar het is wel fijn als je aan het begin van het jaar direct competitief bent", aldus Verstappen volgens de Telegraaf

Gevecht op de baan

Tijdens de tweede testdag in Bahrein kwamen Carlos Sainz en Verstappen al in een klein gevecht op de baan. De twee begonnen elkaar te racen, wat voor de fans een leuk voorproefje lijkt voor komend seizoen. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FORMULA 1® (@f1)

Mercedes 

Mercedes heeft zich ook al uitgesproken over de snelheid van de nieuwe Ferrari. Zowel de teambaas als de coureurs spraken hier al over uit tijdens het testen in Barcelona, maar ook in Bahrein valt hen de rode bolide weer op. Sainz noemt deze uitspraken "typisch Mercedes", omdat hij verwacht dat Mercedes 'gewoon' vooraan staat bij de eerste grand prix. 

Lees ook: Olav Mol en Jack Plooij voor Grand Prix Radio aanwezig in Bahrein

Lees ook: Lewis Hamilton ontkent beschuldigingen 'sandbagging'

Lees ook: Daniel Ricciardo test positief op corona

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden