Olav Mol en Jack Plooij voor Grand Prix Radio aanwezig in Bahrein

alonso sprint imola

Olav Mol en Jack Plooij zijn de komende Formule 1-testdagen aanwezig op het Bahrain International Circuit. Voor Grand Prix Radio houden ze de racefans via de radio op de hoogte van de gebeurtenissen op de baan en staan ze klaar om de coureurs en teambazen te interviewen.

Van donderdag tot en met zaterdag vinden de Formule 1-testdagen plaats in aanloop naar het nieuwe raceseizoen. Grand Prix Radio is gedurende deze dagen te horen op en rond het Bahrain International Circuit met updates vanaf de Formule 1-paddock. Drie keer per uur zal er op de radio een update of interview te horen zijn waardoor je helemaal op de hoogte blijft en niks hoeft te missen van de testdagen. 

Bahrein 2021 McLaren

Het zal de Nederlandse racefans vast niet zijn ontgaan. Olav Mol en collega Jack Plooij zullen voor het komende Formule 1-seizoen niet aan de slag gaan bij de nieuwe aanbieder Viaplay. In plaats daarvan blijven ze bij Ziggo Sport actief voor analyses en zal Mol te horen blijven als commentator bij Grand Prix Radio.

Olav Mol zegt het daarom fijn te vinden om aanwezig te kunnen zijn op het circuit. "Zo blijf je in contact met de teams en hou je de lijntjes warm." Het is nog niet bekend of de heren gedurende het seizoen vaker op locatie aanwezig zullen zijn, hoewel de commentator het wel hoopt. "De mogelijkheid is er ook met de radiorechten die wij hebben verkregen via de FOM", aldus Mol.

App volgende week beschikbaar

Eerder werd ook al bekend dat Mol bezig is om een app te ontwikkelen die het mogelijk maakt zijn audio te synchoniseren met de F1-uitzending. Volgens Mol wordt er de komende dagen dan ook de laatste hand gelegd aan het finetunen van de vernieuwde Grand Prix Radio-app waarmee het vertrouwde commentaar gewoon te horen blijft. De vernieuwde app zal vanaf volgende week beschikbaar zijn in de verschillende App Stores.

Redenen genoeg om gedurende de Formule 1-testdagen te luisteren naar Grand Prix Radio. De updates en interviews die drie keer per uur te horen zijn zorgen ervoor dat de echte racefan niks mist!

Download de gratis app voor je smartphone, luister via de website van Grand Prix Radio, of luister via KPN, XS4ALL, Telfort (kanaal 832), of bij Ziggo (kanaal 861 of de mediabox)

Lees ook: Abbi Pulling eerste vrouwelijke coureur bij Alpine Academy

Lees ook: McLaren met aangepaste livery naar Bahrein

Lees ook: Netflix dropt trailer Drive To Survive seizoen 4

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen