Netflix dropt trailer Drive to Survive seizoen 4

door Frederique van Grinsven
alonso sprint imola

Eén van de meest spraakmakende seizoenen in Formule 1 zorgt gelijk ook voor hoge verwachtingen voor het vierde seizoen van Drive to Survive. Hoewel de nieuwe trailer nog niet veel weggeeft, heeft de Netflix serie voor het eerst echt goud in handen met de titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton.

De trailer begint dan ook met beelden van social media berichten die lezen als "Drive To Survive wordt waanzinnig epic" en "we hebben 20 afleveringen nodig, hoe ga je dit hele raceseizoen erin krijgen?". De trailer belooft spanning en sensatie met spectaculaire geluidseffect, slow-motion shots en de een na de andere quote dat kijkt als een actiefilm.

Max weinig te zien

Toch zijn eerste recensies niet gunstig te noemen, met name door de grote afwezigheid van Verstappen. De meeste beelden die van de wereldkampioen worden gebruikt zijn dan ook afkomstig uit interviews gedaan rondom het circuit. In zijn plaats verschijnt Red Bull teambaas Christian Horner voor de camera van Netflix, als tegenhanger van Lewis Hamilton en Toto Wolff. Vooral de laatste twee afleveringen zullen over de seizoensfinale gaan.

Rivaliteit

Naast de titelstrijd tussen Red Bull en Mercedes, zijn er 'momenten van spanning' tussen McLaren coureurs Lando Norris en Daniel Ricciardo te zien. "Ik voel geen medelijden met hem, waarom zou ik?" klinkt Norris na zijn podium in Monaco.

Ook kan geen Drive to Survive-trailer zonder één van zijn grootste sterren, Guenther Steiner. "Je weet dat ik van een beetje controverse hou." eindigt de teambaas van Haas.

Daniel-Ricciardo-Barcelona

Groot succes

Van de populaire serie Drive to Survive staan momenteel drie seizoenen op Netflix. De serie is zowel een aanwinst voor de Formule 1 als voor Netflix. In 27 landen heeft de serie al eens op nummer 1 gestaan in de ranglijsten.  

Het vierde seizoen van de documentaireserie Drive To Survive is vanaf vrijdag 11 maart te streamen op Netflix.

Lees ook: Uralkali wil geld terug van Haas

Lees ook: F1 aan Tafel: Over vervanger Mazepin en Sochi Autodrom 

Lees ook: Williams voegt jonge Ollie Gray toe aan Driver Academy 

door Frederique van Grinsven

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden