McLaren met nieuwe livery richting Singapore en Japan

McLaren stealth mode

McLaren zal tijdens de Grand Prix van Singapore en Japan te zien zijn met een aangepaste livery. Het team heeft gekozen voor een zwart met oranje livery ter ere van Bruce McLaren.

McLaren zal tijdens de Grand Prix van Singapore en de Grand Prix van Japan rondrijden in een nieuwe kleurenstelling. De auto zal te zien zijn in een zwart met oranje livery, dit vanwege hun samenwerking met OKX en ter ere van oprichter Bruce McLaren. De oranje kleur is dezelfde papaya kleur die nu op de auto zit, maar in combinatie met zwart, ook wel stealth mode genoemd. 

OKX

McLaren viert met deze livery hun partnerschap met OKX. Ook eren ze met deze livery de oprichter van McLaren, Bruce McLaren. CEO van McLaren, Zak Brown, is erg tevreden met de samenwerking tussen McLaren en OKX. "De samenwerking OKX is enorm sterk en daarom is het ook geweldig om dat te vieren met deze livery", aldus Brown. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren)

De Grand Prix van Singapore zal verreden worden onder kunstlicht wat een mooi effect zal geven aan de kleurenstelling van de auto. "Door de kleuren om te draaien (stealth mode) zal het een spannend effect op de baan geven. Zeker op Singapore, waar het nacht is en in Japan. Ook is het anders dan wat we tot nu toe hebben laten zien met speciale liveries."

Lees ook: Corné Klijn in F1 aan Tafel: Uitspraken Liberty Media kloppen niet

Lees ook: F1 aan Tafel: Max Verstappen versus Michael Schumacher

Lees ook: Helmut Marko: Winnen van alle races in 2023 is een doel

 

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden