Olav Mol over 'Zo werkt de Dakar Rally': Een uniek boek

door de redactie van Grand Prix Radio
Olav Mol dakar boek

'Zo werkt de Dakar Rally, het nieuwe boek van Grand Prix Radio-commentator Olav Mol en Erik Houben, is nu verkrijgbaar. Volgens Mol is het een uniek boek, speciaal gemaakt voor Dakar-fans, met mooie foto's, verhalen en tekeningen. 

Olav Mol ziet de Dakar Rally als één van de laatste avonturen op aarde. "Ik zie een Dakar-deelnemer dan ook als een avonturiër. Je kan natuurlijk een Mount Everest beklimmen, maar daar heb ik zelf geen zin in, maar aan de Dakar heb ik zelf deelgenomen en daar heb ik ontzettend veel mooie momenten meegemaakt en vrienden aan over gehouden. Als je voor het eerst meedoet aan de Dakar denk je: "Ik ga één groot avontuur tegemoet." Maar dan begint de Dakar en denk je: dit is elke minuut, elk uur, elke dag een avontuur. Die spanningsboog is echt het mooiste wat je kan hebben", vertelt Mol. 

Daarom besloot Mol samen met Hans-Peter van Velthoven, Marcel Vermeij en Erik Houben een boek te schrijven over de Dakar Rally. "Het is echt een uniek boek. Los van de teams die de verhalen brengen, was er nog niet zo'n boek over de Dakar Rally verschenen." 

Met mooie foto's van Hans-Peter van Velthoven, verhalen over Thierry Sabine, de oprichter van de Dakar Rally, de familie de Rooy en mooie overzichtstekeningen is 'Zo werkt de Dakar Rally' het ideale boek voor de Dakar-liefhebber en auto- motorsportfan. Via deze link kan je het boek bestellen!

 

Lees ook: Mercedes eert Niki Lauda met 'Lauda Drive'

Lees ook: Luister naar WK-voetbal op Grand Prix WK Radio

Lees ook: Olav Mol over 'Zo werkt de Formule 1 2023': Het ideale naslagwerk

door de redactie van Grand Prix Radio

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen