Red Bull Racing maakt testschema bekend

3639737

Red Bull Racing heeft het testschema voor de eerste testweek voor 2022, die op woensdag 23 februari op het circuit van Barcelona begint, bekendgemaakt. Wereldkampioen Max Verstappen komt woensdag voor het eerst in actie.

Woensdag om 09.00 uur zal de eerste testdag op het circuit van Barcelona beginnen. Max Verstappen neemt die dag plaats in zijn RB18, met het nummer 1 op zijn auto, en zal de hele dag achter het stuur zitten van zijn nieuwe bolide. Waar Aston Martin en Williams ervoor kiezen dat beide coureurs elke dag in actie komen, kiest Red Bull hier dus aanvankelijk niet voor. 

Sergio Pérez neemt de donderdag voor zijn rekening, als hij kennismaakt op het circuit met de nieuwe RB18, die dan al flink veranderd is ten opzichte van het model wat op 9 februari gepresenteerd is. 

RB18 Bybit

Vrijdag

Wat Red Bull op vrijdag gaat doen, is nog niet helemaal duidelijk. Daar moeten ze nog over beslissen. Bovendien lijkt het er ook op dat dan het weer gaat omslaan. Waar het op woensdag en donderdag droog blijft en aangenaam voorjaarsweer wordt, staat er voor vrijdag regen op het menu. 

Lees ook: Horner haalt uit naar Hamilton en Mercedes na ontslag Masi

Lees ook: Max en Jos Verstappen in actie op Motorland Aragón

Lees ook: Andretti's voorstel om in Formule 1 te komen afgewezen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen