Max en Jos Verstappen in actie op Motorland Aragón

3639737

Max Verstappen is zaterdag tijdens een 'track day' op het circuit Motorland Aragón gaan warmdraaien voor het nieuwe seizoen. Dit doet hij ter voorbereiding op de wintertest in Barcelona, later deze week. Hij deed deze sessie samen met vader Jos.

Begin februari nam Verstappen al plaats achter het stuur van een Porsche 911 GT2 RS Clubsport in Estoril. Zaterdag ging hij in de herhaling op het circuit van Aragón, samen met zijn vader. Ook Thierry Vermeulen, de zoon van Raymond Vermeulen, de manager van de wereldkampioen, kwam in actie op de baan. Thierry Vermeulen kwam vorig jaar onder meer uit in de Porsche Carrera Cup Benelux en kwam in januari in actie tijdens de 24 uur van Dubai. Dat zou gebeuren met Jos Verstappen, toch kon de jonge Vermeulen ook zonder Verstappen senior - die op het laatste moment niet kon instappen door privéomstandigheden - naar het podium rijden.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Shakedown

De eerste testweek gaat woensdag van start in Barcelona. Officieel is het een zogeheten shakedown, daarom vindt het plaats zonder aanwezigheid van publiek. Over twee weken zijn de officiële testdagen in Bahrein. Die zijn wel toegankelijk voor fans en media. De sessies zijn ook te volgen via F1TV Pro.

Lees ook: Andretti's voorstel om in Formule 1 te komen afgewezen

Lees ook: FIA schrapt Q2 regel en geeft coureurs vrij bandenkeus

Lees ook: FIA introduceert show and tell sessies

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden