Sergio Pérez rijdt RB7 van New York naar Miami

alonso sprint imola

Red Bull Racing zorgt wederom voor een publiciteitsstunt die perfect is uitgevoerd. Het F1 team pakt voor de Grand Prix van Miami uit met een extravagante bijna blockbuster-achtige promovideo waarin Sergio Pérez in de RB7 van New York tot aan Miami rijdt.

Max Verstappen en Daniel Ricciardo gingen Pérez al voor met een hoofdrol in een soortgelijke video. Deze keer vertrekt Pérez vanuit New York naar Miami omdat hij denkt te horen van Christian Horner dat hij binnen een dag op het circuit moet zijn.

Checo vs Croco

Een roadtrip van 11 uur gemonteerd tot een video van 11:11 minuten lang, tuurlijk een match met zijn race nummer, waarin Pérez een parkeerboete ontvangt in Chinatown, gestopt wordt door een alligator in de Everglades en uiteindelijk aankomt bij het Miami International Autodrome. Hier wordt 8 mei de eerste race in Miami verreden.

De 32-jarige coureur uit Mexico is blij met de spotlight en het vooruitzicht van nog een race in de VS. "Ik herinner me dat ik die van Daniel de Golden Gate Bridge zag oversteken en ik had nooit gedacht dat ik de kans zou krijgen om er deel van uit te maken." laat hij weten. "Austin voelt altijd als een thuisrace voor mij en ik denk dat Miami hetzelfde zal zijn."

Like van Pierre Gasly

Red Bull heeft nog een zogenoemde 'easter egg' verborgen in de video. Een paar oplettende F1 fans hebben deze al snel gevonden en online gedeeld. Pauzeer de video op 2:43 en er is een like van Pierre Gasly te zien terwijl Christian Horner zijn Instagram bekijkt. Bravo Red Bull.

Like van Pierre Gasly in Red Bull Race to Miami video

Foto: Reddit

Lees ook: Charles Leclerc bestolen van horloge in Italië

Lees ook: Günther Steiner blijft fan van F1-sprintraces

Lees ook: Pirelli vindt ruimte voor testdagen: vier F1-teams blijven in Imola

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen