Zak Brown verlengt contract als CEO van McLaren Racing tot 2030

Zak Brown bij McLaren Extreme E 2022

McLaren Racing heeft aangekondigd dat Zak Brown zijn contract als Chief Executive Officer (CEO) heeft verlengd tot 2030. Brown, die aanvankelijk in 2016 bij McLaren Racing kwam als uitvoerend directeur van McLaren Technology Group, werd CEO in april 2018.

Als CEO heeft Brown een cruciale rol gespeeld in het vormgeven van de strategische koers van McLaren Racing, het toezicht houden op de operationele topprestaties van alle raceteams van McLaren en het bevorderen van aanzienlijke marketing- en commerciële ontwikkelingen.

De uitvoerend voorzitter van de McLaren Group, Paul Walsh, verklaarde: "Zak heeft buitengewone leiderschapskwaliteiten getoond en is van onschatbare waarde geweest voor het vooruit helpen van McLaren Racing. Zijn verlenging weerspiegelt ons vertrouwen in zijn vermogen om het team in de komende jaren naar nog groter succes te leiden."

"Ik ben enthousiast om McLaren Racing te blijven leiden en deel uit te maken van zo'n historisch raceteam. Het is een voorrecht om samen te werken met getalenteerde mannen en vrouwen in de verschillende race series van McLaren Racing. Samen zullen we blijven streven naar het verleggen van de grenzen van de autosport en streven naar de hoogste prestaties op en naast het circuit", zo zei Brown zelf in een persbericht van McLaren. ZAK BROWN PERS

(Foto: McLaren Formula 1 team, CEO Zak Brown)

 

Lees ook: Williams bevestigt: Alex Albon gaat met de auto van Sargeant rijden

Lees ook: Ricciardo: "Geen kritiek van Marko nodig"

Lees ook: Ben Sulayem vrijgesproken van inmenging F1 races

 

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden