Max Verstappen: Maakte een paar kleine foutjes

Max Verstappen Red Bull Racing

Max Verstappen is best tevreden na de afloop van de kwalificatie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan. De Nederlander reed een derde tijd en moet dus vanaf de tweede startrij starten. Verstappen zat qua tijd vlak achter zijn teamgenoot maar moest toch drie tienden toegeven op zijn concurrent in de strijd om het kampioenschap.

Max Verstappen eindigde als derde in de kwalificatie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan. Voor het tweede Formule 1-weekend op rij staat de Nederlander achter zijn teamgenoot. Aangezien de Nederlander met startnummer één strijd om het kampioenschap zou je zeggen dat hij niet tevreden is met een derde startplaats. Het tegendeel bleek want de Red Bull-coureur blikt vrij positief terug direct na de kwalificatie.

Goed teamresultaat

"Het begin van de ronde was erg goed maar daarna maakte ik een paar kleine foutjes. Het was niet ideaal, ik had moeite om de balans te vinden. Het is niet wat je wil maar een tweede en een derde startplaats voor het team is best prima." Dat liet Verstappen weten tegenover F1.com. "Over één ronde hebben we het niet altijd even makkelijk. Gelukkig zit de snelheid er in de race altijd goed in dus ik kijk uit naar morgen."

Lees ook: Charles Leclerc pakt pole position Grand Prix van Azerbeidzjan

Lees ook: Charles Leclerc: Ik dacht dat Red Bull sneller zou zijn

Lees ook: Sergio Pérez: We kunnen geen fouten permitteren tijdens de race

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden