Alexander Albon: Auto ziet er goed uit

door Gijs Leuvenink
Header liveblog 1 Bahrein

Williams-coureur Alexander Albon is te spreken over hoe de nieuwe Williams rijdt. De start is volgens de Britse Thai een goed beginpunt voor het komende seizoen voor het team.

"We hebben veel ronden kunnen rijden", zei Albon. "Dat geeft ons veel vertrouwen richting komend seizoen. Veel kilometers afleggen is een goede start waar we zeker op voort kunnen bouwen. Zowel Nicholas (Latifi red.) en ik hebben er vertrouwen in dat het een goed seizoen kan worden."

Blik op prestatie

De kersverse Williams-coureur vervolgt: "We hebben doordat de betrouwbaarheid van de auto er goed uit ziet, de blik al kunnen richten op hoe hij presteert. Dat is iets waar ik erg naar uit kijk", aldus Albon.

Doorontwikkeling

De Formule 1 heeft even een kleine pauze richting de volgende testsessie in Bahrein, maar Albon en Williams zitten niet stil. "We hebben wat rust op de baan zelf, maar we zullen veel in de fabriek aanwezig zijn. We zullen een goede nabesprekingen richting Bahrein gaan houden en veel simulatorwerk verrichten. We gaan aan de slag met de kleine verbeterpunten, we willen de plooien gaan gladstrijken. Als we dat gedaan hebben, kan het wel eens een mooi en spannend seizoen gaan worden", besluit Albon.

Lees ook: F1 aan Tafel over nieuwe bandenregels: Dit wordt interessant

Lees ook: Hamilton steunt beslissing om te stoppen met knielen

Lees ook: Vettel duidelijk: Ik race niet in Rusland

 

door Gijs Leuvenink

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden