Chadwick blijft actief in W Series

door Gijs Leuvenink
alonso sprint imola

Jamie Chadwick blijft ook komend seizoen actief in de W Series. De regerend kampioen van de klasse heeft aangekondigd bij Jenner Racing achter het stuur te kruipen en haar titel te verdedigen.

Chadwick is tweevoudig W Series-kampioen en wil komend seizoen een derde titel toevoegen aan haar palmares. "Ik ben blij terug te keren in de W Series en daar mijn titel te verdedigen", aldus de 23-jarige Chadwick.

Jenner Racing

Het team waar Chadwick voor uit gaat komen, Jenner Racing, wordt gerund door Olympsich kampioene Caitlyn Jenner. "Caitlyn en ik hebben een goed gesprek gehad en ze heeft een duidelijke visie. Ik heb geen twijfel dat dit een succesvol seizoen word", sprak de Britse.

Volgende stap

Chadwick ziet de W Series als een ideale springplank. "Dit seizoen wordt erg belangrijk in mijn ontwikkeling. Ik ben van plan om een opleidingsklasse te starten en ik maak er geen geheim van om door te willen stoten richting de Formule 3 en Formule 2. De W Series is daar een ideale springplank voor. We rijden op dezelfde circuits, dus kan ik mezelf goed laten zien. Ik kijk er naar uit om het seizoen in Miami af te trappen." 

Voorbeeld

Ook Catherine Bond Muir, directeur van de W Series, is blij dat Chadwick actief in de klasse blijft. "Jamie is een bijzonder talent. Zij heeft de W Series tot een volgend niveau getild en is voor een nieuwe generatie vrouwelijke coureurs een voorbeeld. Wij kunnen niet wachten totdat ze weer op het circuit te vinden is."

door Gijs Leuvenink

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden