F1-baas Domenicali: "Problemen Red Bull, Mercedes moeten opgelost"

alonso sprint imola

Formule 1-teambaas Stefano Domenicali zegt dat de band tussen Red Bull en Mercedes hersteld moet worden. Het ging er dit seizoen soms hard aan toe tussen de twee teams. Domenicali hoopt dat de band volgend seizoen weer wat beter is.

Op de baan vochten Lewis Hamilton en Max Verstappen het uit om de wereldtitel, maar ook naast de baan was het een pittige strijd. Met name teambazen Christian Horner en Toto Wolff kwamen hard uit de hoek met stevige uitspraken. De twee teams lijken nog steeds niet met elkaar overweg te kunnen na de uitkomst van dit seizoen. Formule 1-baas Stefano Domenicali ziet dat graag veranderen.

Problemen oplossen

Gevraagd of hij zorgen heeft voor 2022 zegt Domenicali het volgende tegenover Motorsport.com: “We hebben veel twijfels die we onder ogen moeten zien. We hebben problemen die uiteindelijk moeten worden opgelost.”

“We zullen de band tussen Red Bull en Mercedes, die hersteld moet worden, van dag tot dag evalueren”, vervolgt de Formule 1-baas. “We moeten de persoonlijke clashes die we dit seizoen hebben gezien zien te voorkomen, aangezien niemand daar baat bij heeft”, zo besluit Domenicali.

Lees meer: Nico Rosberg: "We moeten van alle discussies af" 

Lees meer: Antonio Giovinazzi: "Niet mijn laatste grand prix" 

Lees meer: Yamamoto: "Veel geleerd van tijd met McLaren"

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen