Geen nachtrace in Miami in 2024

door Patrick Wuite
miami-beach-674068_1920

De Grand Prix van Miami wordt geen nachtrace in 2024, zo stelt Tom Garfinkel, de managing partner van de Grand Prix in Florida. Wel staat Miami open voor een sprintrace.

De Grand Prix van Miami staat sinds 2022 op de kalender en beide edities zijn gewonnen door Max Verstappen. De wedstrijd werd goed bezocht in 2022 en 2023, maar toch kijkt men naar hoe het de show kan verbeteren. Al langer ging het gerucht dat de wedstrijd een nachtrace zou worden, maar dat is niet het geval, bevestigt Tom Garfinkel, de managing partner van de race. 

"We hebben erover gesproken, maar dachten al snel: waarom zouden we dit doen? Er moet een reden voor zijn. Volgend jaar gaat het dus waarschijnlijk niet gebeuren, maar we blijven het evalueren", vertelt Garfinkel aan Motorsport.com.

Norris Piastri Miami

Dat medium stelt ook dat Miami mogelijk een sprintweekend wordt in 2024 en daar staat Tyler Epp, de president van de GP, voor open. "Maar we pushen er niet voor, maar als de Formule 1 het wil, dan vinden wij dat prima", besluit Epp.

Lees ook: Frans Verschuur in F1 aan Tafel: Red Bull moet AlphaTauri helpen

Lees ook: F1 aan Tafel: Verstappen jaagt door

Lees ook: Olav Mol: Hij is een toekomstig kampioen

door Patrick Wuite

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden