Hulkenberg na afloop: We wachten op de updates die in Austin komen

Magnussen Haas Japan

Tijdens de Grand Prix van Japan hadden de coureurs van Haas het lastig. Uiteindelijk is Kevin Magnusen op de 15e plek en Nico Hulkenberg op de 14e plek geëindigd. Gedurende de race zijn er heel wat incidenten gebeurd, ook Kevin Magnussen is daar het slachtoffer van geworden. 

Hulkenberg had een geweldige start waarmee hij een aantal plekken kon pakken. "Ik bleef weg van het rommelige deel van de start waardoor dit mij vijf posities heeft gegeven", aldus Hulkenberg tegenover F1.com. Daarna kon je al snel zien dat de coureurs van Haas vandaag niet de snelheid hadden om de anderen te kunnen bijhouden, daarnaast hadden ze ook weer last van hun hoge bandenslijtage. Gedurende de race heeft Kevin Magnussen ook nog een incident gehad met Pérez. "Ik werd geraakt op mn achterband waardoor ik spinde. Het is wat het is. Mijn race was klaar vanaf dat moment, maar ook die van hem", zegt Magnussen tegen F1.com.

 

Updates in Austin

De bedoeling is dat de Haas-auto vanaf de Grand Prix in Austin een nieuwe update heeft. "Elk weekend proberen we het resultaat te maximaliseren, maar we hebben geen genoeg wapens om te vechten met anderen", zegt Hulkenberg tegen F1.com. Vanaf Austin hopen beide coureurs toch weer een stap te kunnen maken naar het middenveld.

 

Lees ook: Beide Williams-coureurs hebben Grand Prix van Japan niet uitgereden door schade

Lees ook: Dominante Max Verstappen wint de Grand Prix van Japan

Lees ook: Lando Norris pakt P2 op Suzuka: We komen dichterbij

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden