Jarige Jos Verstappen: Allermooiste cadeau kreeg ik in december

04 mrt 2022 door Jacobine van den Berg
Header liveblog 1 Bahrein

Jos Verstappen ziet vandaag Abraham. Het is een bijzondere mijlpaal voor de vader van Max Verstappen die trots toegeeft dat zijn mooiste cadeau al in december kwam.

Verstappen senior blaast vandaag vijftig kaarsjes uit en dat is maar wat bijzonder voor de oud-Formule 1-coureur. "Vijftig worden was lange tijd heel ver weg, maar vrijdag moet ik er toch aan geloven. Weer een jaartje ouder en nu met deze leeftijd, haha. Hoe hoger het getal, hoe sneller het haast lijkt te gaan. Dertig worden vond ik niet zo’n probleem, veertig was al wat meer stilstaan bij hoever je bent gekomen en nu ben ik vijftig. Tja, dat is toch wel een dingetje, hoor. Het klinkt oud, maar zo voel ik me niet", grapt Verstappen tegenover De Telegraaf

Feestje

"Ik heb een klein feestje georganiseerd met daarbij een mannetje of dertig. Allemaal familie en vrienden en niet meer dan nodig. Redelijk ingetogen, daar houd ik wel van. Je zult mij ook snel niet op de tafel zien staan dansen. Wat dat betreft zien alleen de mensen die me echt goed kennen dat ik heus wel geniet. Niet de hele wereld hoeft mee te kijken. Dat kleine groepje intimi is genoeg. Bijkomend voordeel: je bent dan zo door alle Abraham-grappen heen", voegt hij toe.

Mooiste cadeau

Op de vraag wat hij het liefst voor cadeau ontvangt, is hij heel duidelijk: die heeft hij namelijk al gekregen. "Daar gebeurde eindelijk waar we al zolang van hadden gedroomd en dat heb ik Max ook gezegd. Wat mijn exacte woorden waren weet ik niet meer, maar ik weet wel dat het ging over alle jaren hiervoor. Over alle tijd, pijn en moeite die we gestoken hebben in de weg naar dat fantastische moment. Van tevoren had ik totaal niet bedacht wat ik zou gaan zeggen. Dingen komen namelijk zoals ze komen. Dat is ook het allermooist", besluit de Limburger.

Lees verder: Vrouwelijke coureur mikt op Olympische Winterspelen met bobslee

Lees verder: Andretti reageert verrast op weerstand F1 teams

Lees verder: Nikita Mazepin in zwaar weer: wellicht geen deelname in Verenigd Koninkrijk

 

04 mrt 2022 door Jacobine van den Berg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen