Jean Todt: Michael Schumacher in goede handen

Jean_Todt_FIA

Jean Todt, voormalig Ferrari en FIA-baas, heeft in Bild gemeld dat de zorg van Michael Schumacher na zijn ski-ongeluk door goede mensen gedaan wordt. De Fransman ziet de Duitse recordkampioen nog vaak en ziet dat de zorg goed is.

"Ik ben blij dat de fans wereldwijd, niet alleen in Duitsland, Michael niet vergeten zijn", begon Todt. "Hij is in goede handen. Men vraagt mij er heel vaak naar. In zijn huidige situatie wordt hij optimaal verzorgd. Hij is daarnaast ook nog omringd met de mensen waar hij het meest van houdt."

Bezoeken

Todt zelf komt ook zeer regelmatig over de vloer bij Schumacher. "Ik ben soms drie keer per week daar te vinden. Zolang ik het kan, zal ik dat blijven doen. Ik zie de familie Schumacher als vrienden. We zijn continu in contact, wat ik voor ze kan doen ga ik ook zeker altijd regelen."

Michael Schumacher

Races kijken

In juli sprak Todt nog met RTL Deutschland dat de bezoeken ook nog race-gerelateerd kunnen zijn. Samen met zijn oude pupil kijkt de 76-jarige Fransman nog races in de Formule 1. Met name de prestaties van Mick worden daarin goed bekeken. Ook mede daardoor ziet Todt de Schumachers als bijna familie.

Grand Prix Radio zendt vrijdag, zaterdag en zondag tijdens de Grand Prix van Nederland live uit vanaf de boulevard in Zandvoort.

Je kunt langskomen, radio kijken, meepraten, voorspellen en prijzen winnen.

De radiostudio van Grand Prix Radio vind je op de boulevard bij het TinQ tankstation naast het circuit.

Lees ook: Onvrede bij Red Bull na slechte start aan weekend

Lees ook: Hero or Zero: VT1 & VT2 Grand Prix van Nederland

Lees ook: Lando Norris kijkt uit naar kwalificatie op Zandvoort

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden