Jos Verstappen vindt gelapte Hamilton mooi om te zien

10-saturday-monza

Jos Verstappen vindt het mooi om te zien dat Max Verstappen Lewis Hamilton op een ronde kon zetten tijdens de Grand Prix van Emilia-Romagna. Dit komt volgens de 50-jarige Nederlander door wat er in 2021 allemaal is gebeurd.

Dat Mercedes niet goed uit de winter is gekomen is inmiddels wel duidelijk. Lewis Hamilton in het bijzonder heeft het erg lastig om de zilveren Mercedes onder de knie te krijgen. Ook tijdens het weekend op Imola was de Mercedes in handen van Hamilton bijna niet vooruit te branden, zeker in vergelijking met zijn teamgenoot. De zevenvoudig wereldkampioen zat een groot gedeelte van de race vast achter de AlphaTauri van Pierre Gasly. Dat terwijl Max Verstappen, zijn grote rivaal in 2021, aan kop van de race domineerde.

Max Verstappen Imola
Foto: Red Bull Content Pool (Clive Mason / Getty Images)

Gebeurt niet vaak

Max Verstappen reageerde eerder al op het lappen van Lewis Hamilton. De Red Bull-coureur ziet het totaal niet als leedvermaak. Vader Jos Verstappen heeft daar toch wel een iets andere mening over in zijn column op Verstappen.com. “Ik vond het eerlijk gezegd wel mooi om te zien dat hij Hamilton op een ronde zette. Zeker na wat er vorig jaar allemaal is gebeurd. Het gebeurt niet snel dat je een Mercedes op een ronde achterstand kan zetten.”

Lees ook: Charles Leclerc steekt hand in eigen boezem

Lees ook: Olav Mol duidelijk over prestaties Ferrari: Totaal onnodig

Lees ook: Lewis Hamilton: laat zien hoe fout we het hebben

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen