Kevin Magnussen: Het hele weekend ziet er positief uit

Kevin Magnussen Singapore 2022

Kevin Magnussen is erg tevreden met zijn kwalificatie. De Deen start de race vanaf P9, wat vanuit de top 10 is. Dat is sinds Hongarije niet meer gebeurd, dus Magnussen ziet het positief in. Dit laat hij weten tegenover F1.com.

Kevin Magnussen wist sinds een tijdje weer Q3 binnen te komen. De Deen start de race vanaf P9 en dat is geen slecht resultaat. Magnussen is dan ook erg positief over het hele weekend. De kwalificatie op een stratencircuit is erg belangrijk, dus Magnussen is erg tevreden met het resultaat. 

Positiviteit

Magnussen straalt een en al positiviteit uit, de Deen is erg tevreden met het resultaat en met zijn team. P9 is wel meer dan dat hij en het team verwacht hadden. "Het ziet er al het hele weekend positief uit. P9 was iets meer dan we hadden verwacht, maar het is geen slecht resultaat", aldus Magnussen. Die de kwalificatie in Singapore erg belangrijk vindt. "De kwalificatie in Singapore is erg belangrijk. Dus ik ben super blij met een goed resultaat hier."

Verantwoordelijkheid bij het team

Dat het halen van Q3 als verrasing kwam bij het team dat blijkt wel. Magnussen wist niet wat hij moest doen en twijfelde enorm. Hij legde de verantwoordelijkheid en beslissing bij het team, die volgens hem het juiste gedaan hebben. "In Q3 vertelde ik het team dat ik niet wist wat we moesten doen. Ik legde de beslissing bij het team en die hebben de juiste beslissing gemaakt. Het voelde goed om alle verantwoordelijkheid bij hen te leggen."

Lees ook: Daniel Ricciardo: Ik dacht dat we er goed voorstonden

Lees ook: Mick Schumacher: Als het gaat regenen liggen er kansen

Lees ook: George Russell: We hadden problemen met de remmen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden