Lando Norris blij met positieve kanten McLaren-auto

Header liveblog 1 Bahrein

Lando Norris heeft de eerste punten voor McLaren binnen kunnen halen op de zevende plaats. De coureur werd op het laatste moment nog ingehaald door Esteban Ocon, anders waren de punten iets meer geweest. 

Norris zegt tegen F1.com na afloop van de race dat hij ongelukkig is geweest met Ocon. "Er waren dubbele gele vlaggen waardoor mijn kans voorbij was en Esteban weg kon rijden," zegt de McLaren-coureur. Desondanks vindt hij veel positieve kanten aan de auto. Heel specifiek is hij alleen niet. Het is in ieder geval een goed teken na een slecht begin van het seizoen in Bahrein. 

Probleem

Norris is blij met de punten voor het team maar vindt dat het team moest eindigen met dubbele punten. Teamgenoot Daniel Ricciardo viel uit met een probleem aan de auto ook al lag hij op koers voor de punten. Hij zegt ook dat zijn positie te danken is aan de vele auto's die zijn uitgevallen tijdens de race. De coureur weet niet wat het precieze probleem aan de auto van Ricciardo is en weet dus niet of het aan de betrouwbaarheid van de auto ligt. "Dat is iets wat ze me na de race wilden uitleggen", aldus Norris.

Lees ook: Hero or Zero: Grand Prix van Saoedi-Arabië: Race

Lees ook: Max Verstappen: Zware maar goede race

Lees ook: Charles Leclerc: Hard gevochten maar eerlijk

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen