Lando Norris: Het zag er slechter uit dan het was

Lando Norris GP Oostenrijk 2022

Na mechanische problemen op de vrijdag, ging Lando Norris de sprintkwalificatie slechts als vijftiende van start. Na enkele gevechten met andere coureurs, slaagde de Brit erin om een betere uitgangspositie binnen te slepen voor de race. Uiteindelijk kwam Norris als elfde over de finish op de Red Bull Ring. 

Volgens Norris was het een lastige race, maar zijn ze wel gefinisht op de plek die ze verwacht hadden. "We hebben snel een aantal coureurs in kunnen halen en we hadden geluk door de uitvalbeurt van Fernando Alonso", veronderstelde de Brit in een interview met F1.com. "De auto voelde prima, maar ik was veel aan het struggelen met de banden. Afgezien van dat is het een positief resultaat wat we behaald hebben vandaag." 

Op de eerste dag van het raceweekend in Oostenrijk, leek het alsof het team van McLaren met veel problemen kampten. "De auto is niet slecht, maar we hebben tot nu toe gewoon wat problemen gehad met de auto. Het zag er slechter uit dan dat het daadwerkelijk was." De Brit hoopt dan ook op verbeteringen voor de race.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren)

Lees ook: Carlos Sainz over P3: Leuke gevechten

Lees ook: Charles Leclerc na tweede plek sprint: Het was een lastige dag voor ons

Lees ook: Verstappen tevreden met sprint na goede openingsfase

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden