Lando Norris sprak nog met andere teams

door Patrick Wuite
10-saturday-monza

Lando Norris blijft de komende vier seizoenen nog actief voor het team van McLaren, maar de 22-jarige Brit geeft toe dat hij ook met andere teams heeft gesproken over een dienstverband. Welke teams dat zijn, laat hij in het midden.

Lando Norris wist vorig seizoen zijn meer ervaren teamgenoot Daniel Ricciardo redelijk eenvoudig te verslaan. Met een zesde plaats in het kampioenschap en vier podiumplaatsen, waarvan drie in de eerste seizoenshelft, viel hij op. Lange tijd stond hij ook derde in het kampioenschap voor Valtteri Bottas én Sergio Pérez en dus was de Brit gewild bij de andere teams. Norris geeft dan ook ruiterlijk toe dat hij met andere teams heeft gesproken over een stoeltje voor in 2023.

2021QatarGrandPrixFridayGP2120_160056MS2_9197

'Het leidde tot niets'

"Daar ga ik echt niet over liegen. Ik heb inderdaad hier en daar een beetje met andere teams gesproken, maar het leidde uiteindelijk tot niets. Ik heb alles zorgvuldig afgewogen wat voor mij als coureur en persoon het beste zou zijn en heb daarom voor McLaren gekozen. Tuurlijk gaan andere coureurs een kans krijgen bij Red Bull en Mercedes, maar wie zegt dat ik de kans had gekregen", vraagt hij zich hardop af.

Met welke teams hij sprak, laat Norris niet weten. "Maar... dat kan je wel raden", blijft hij mysterieus. 

Lees ook: Lando Norris verlengt contract voor vier jaar bij McLaren

Lees ook: Max Verstappen: Wereldtitel niet overschaduwd door finale

Lees ook: Kevin Magnussen sluit terugkeer naar middenveld F1 uit

 

 

 

door Patrick Wuite

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen