Max Verstappen toont nieuwe helm voor seizoen 2022

door Jacobine van den Berg
Header liveblog 1 Bahrein

Max Verstappen heeft zijn nieuwe helm voor het komende seizoen onthult op zijn sociale media accounts. De wereldkampioen laat in een filmpje met trots het nieuwe ontwerp zien.

Verstappen gaat komend seizoen voor het eerst als wereldkampioen in actie komen en daar hoort uiteraard een nieuwe helm bij. Volgens Verstappen wijkt de nieuwe helm niet veel af van zijn 2021-helm en zijn het veel kleine details die het verschil maken.

Helm-reveal

Verstappen lijkt de helm zelf ook nog niet te hebben gezien wanneer hij hem uitpakt. "Een beetje meer goud", is zijn eerste reactie. "Zelfs de tekst 'Gives you Wings' is nu in het goud, dus dat ziet er heel cool uit". Ook de 1, het nieuwe startnummer van Verstappen is omlijnd door een gouden randje. "Ik heb besloten om het design niet al te veel te veranderen. We hebben alleen de kleuren een beetje aangepast. Het is nu meer goud in plaats van rood en er zijn een paar kleine details aangepast. Natuurlijk ben ik ook gegaan voor een ster aan de achterkant, die symbool staat voor mijn wereldtitel."

Lees ook: F1 aan Tafel: Leclerc doet het niet slechter, Sainz is beter

Lees ook: Data F1-testdagen Barcelona en Bahrein bekend

Lees ook: Grand Prix mogelijk naar Colombia

door Jacobine van den Berg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden