Max Verstappen: Willen blijven winnen

Max Verstappen+Teamlaunch_2023

Max Verstappen heeft zijn doelen duidelijk voor het seizoen 2023. Hij is gemotiveerd en wilt samen met zijn team gaan voor overwinningen.

Max Verstappen kende een succesvol 2022. Met de titel, vijftien overwinningen en meerdere poles kan de Nederlander meer dan tevreden terugkijken op het jaar. Aan de drempel van het nieuwe seizoen lanceert Red Bull Racing een samenwerking met Ford vanaf 2026 bij de onthulling van de RB19. Verstappen vertelt aan Verstappen.com hoe zijn winterstop eruit zag. "Het ging niet echt om het vieren van de overwinning maar meer over het spenderen van tijd met familie en vrienden, het hebben van een goede tijd, uitrusten en het niet hoeven na te denken over Formule 1 voor een tijdje", aldus Verstappen.

Winterbreak

De Nederlander meent dat het met de jaren makkelijker wordt om afstand te nemen van de Formule 1 tijdens de winterstop. "Met de ervaring die je krijgt over de jaren heen weet je wat je moet doen en wat je niet kan doen, voordat je begint met het voorbereiden op het nieuwe jaar." Verstappen voelt zich niet anders dan andere jaren in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. "Het is gewoon de focus hebben op mezelf want ik wil het altijd beter proberen te doen. Het is met hetzelfde team en we proberen altijd meer te bereiken. We weten dat we vorig jaar een geweldig seizoen hebben gehad. We willen daar blijven en blijven winnen", vertelt Verstappen.

Lees ook: FIA-president Ben Sulayem stopt met directe betrokkenheid F1

Lees ook: Alfa Romeo presenteert gloednieuwe zwart-rode C34

Lees ook: F1 aan Tafel: Red Bull komt met opzienbarende auto

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden