McLaren rijdt met nieuwe livery in Singapore en Japan

door Zus Veldkamp
McLaren OKX

De Mclaren is tijdens de Grand Prix van Singapore en Japan te bewonderen in een nieuwe livery. De 'Future mode' livery is vanwege de samenwerking tussen McLaren en het cryptobedrijf OKX. Dit omdat de Formule 1 sinds 2019 eindelijk weer terug is in Azië. 

Door de pandemie is er sinds 2019 niet meer in Azië geracet, maar daar komt dit weekend verandering in. Om dit te vieren slaan McLaren en cryptobedrijf OKX de handen in een voor deze 'Future mode' livery. De MCL36 van Lando Norris en Daniel Ricciardo zal voor de twee races in Azië deze livery houden, daarna keren ze weer terug naar hun originele kleuren, blauw met papaya oranje.

Kleurenstelling

De welbekende papaya oranje kleur zit nog steeds op de auto, maar wordt verder voorzien van neonroze accenten en cyberpunk achtige illustraties. Niet alleen de auto krijgt  een nieuw kleurtje, maar ook de racepakken van Norris en Ricciardo krijgen een makeover. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren)

McLaren CEO Zak Brown is erg te spreken over de samenwerking met OKX en volgens hem is het dan ook de uitgelezen kans om in Azië extra moeite te doen op de markt. "We zijn verheugd om onze samenwerking met OKX te vieren met deze opvallende en levendige livery voor de races in Azië. Beide partijen zijn verenigd in vooruitstrevendheid en het voortdurend streven om grenzen te verleggen", aldus Brown. "De Future Mode-campagne is een kans om deze waarden te laten zien op wereldtoneel. Het is prachtig dat we terugkeren naar Singapore en Japan. Deze circuits vormen een passend decor voor ons om onze samenwerking te vieren."

"Nieuwe technologieën"

Ook de Chief Marketing Officer van OKX, Haider Rafique is te spreken over de samenwerking. "Het was erg leuk om samen met McLaren de livery te ontwerpen. Met het cyberpunkontwerp vieren we de invloed van Web3. Deze samenwerking kunnen we tot leven laten komen op het circuit", vertelt Rafique. Volgens hem kondigt de livery de komst van nieuwe technologieën aan en weerspiegelt de livery het 24/7 karakter van OKX. "Deze livery kondigt de komst van gedurfde nieuwe technologieën aan, dat is waar OKX voor staat. Dit toekomstgerichte ontwerp, dat debuteert in Singapore, weerspiegelt het 24/7 karakter van OKX en de cryptomarkten die nooit slapen."

Lees ook: F1 aan Tafel: Max' missie

Lees ook: Horner: Hadden dominant Mercedes verwacht na presentatie W13

Lees ook: Dan Fallows: We gaan grote stappen maken in 2023

 

door Zus Veldkamp

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden