Nico Hülkenberg ook op lijst bij Haas

hulkenberg-saoedi-arabie-22

Nico Hülkenberg staat hoog op de lijst om volgend seizoen de teamgenoot van Kevin Magnussen te worden bij het team van Haas. Zo meldt Motorsport.com. 

Ondanks dat Haas nog niks heeft gezegd over een vertrek van Mick Schumacher lijkt dat wel aanstaande. Teambaas Günther Steiner heeft de afgelopen weken gesprekken gevoerd met meerdere kandidaten, onder wie Antonio Giovinazzi en Nico Hülkenberg. Maar er zijn nog meer kanshebbers vertelt Steiner. 

"Zeg maar iedereen met een superlicentie maakt kans. Maar Nico maakt inderdaad kans. Hij heeft de benodigde papieren, heeft in de Formule 1 gereden en heeft de ervaring", tekent de Italiaan op aan Motorsport.com.

Nico Hülkenberg op de baan kwalificatie Bahrein 2022

Giovinazzi

Geluiden dat Ferrari een behoorlijke vinger in de pap heeft over wie bij Haas moet rijden, doet de teambaas van het Amerikaanse team af als onzin. "Ferrari heeft daar niks over te zeggen, ze kunnen alleen suggesties doen. Dat Antonio op vrijdag reed zegt dan ook niks. Hij heeft het naar behoren gedaan, maar het had geen achterliggende gedachte met het oog op volgend jaar", besluit Steiner. 

Lees ook: Corne Klijn en Olav Mol te gast in F1 aan Tafel

Lees ook: Valtteri Bottas hoopt op punten in Singapore

Lees ook: Niet de gewenste resultaten voor McLaren

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden