Nyck de Vries: Solide dag achter de rug

SI202303170776_hires_jpeg_24bit_rgb

Nyck de Vries is bezig aan zijn derde Grand Prix weekend. Tijdens de trainingen in Saudi-Arabië eindigde de Nederlander dertiende en zeventiende. De Vries is tevreden maar geeft aan het team en hij zelf op de top van hun kunnen moeten presteren willen ze competitief zijn dit weekend. 

Nyck de Vries klinkt tevreden als hem gevraagd wordt hoe zijn vrijdag is verlopen op het circuit in Jeddah. De Nederlander geeft aan dat het een tricky en uitdagend circuit is. "Iets waar ik wel van hou." Aldus De Vries tegenover F1.com

"Onze dag was redelijk solide. Het middenveld zit mega dicht bij elkaar. Als je kijkt vanaf P20 tot aan P11 zit er 0.3 van een seconde tussen. We zullen zien hoe het morgen gaat verlopen."  Omdat het zo dicht bij elkaar zit zegt De Vries dat ze op de top van hun kunnen moeten presteren willen ze een mooi resultaat neerzetten in Saudi-Arabië.

 

 

Alle middenvelders zijn rivalen.

Tot slot wordt de vraag gesteld aan de Nederlander wie tot zijn grootste rivalen horen aankomend weekend. "Ik denk dat het gehele middelveld tot onze rivalen behoren momenteel. Het zit zo dicht bij elkaar. Het zou iedereen kunnen zijn binnen het middenveld."

 

 

 

Lees ook: Perez: Mechanische problemen tijdens trainingen

Lees ook: F1 aan Tafel: Voor Max hoeft het niet

Lees ook: Hakkinen: Norris van hetzelfde niveau als Verstappen

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden