Richard Verschoor bemachtigt laatste vrije stoel in Formule 2

door Jay Hartman
alonso sprint imola

Richard Verschoor rijdt komend Formule 2-seizoen bij het team van Trident. De Nederlander heeft daar het stoeltje naast Calan Williams gekregen wat tevens de laatste vrije plek was in de Formule 2. Met Verschoor is de complete grid nu compleet. 

Het afgelopen Formule 2-seizoen kende veel hoogte- en dieptepunten voor Verschoor. Hij won zijn eerste race op Silverstone maar moest vlak voor het einde van het seizoen vertrekken bij MP Motorsport vanwege financiële problemen. Hij keerde toch weer terug, maar toen bij Charouz Racing System als vervanging van Enzo Fittipaldi. 

Trident

Verschoor is blij dat hij ook in 2022 mag terugkeren in het kampioenschap: "Ik ben er trots op dat ik bij Trident Motorsport, een geweldig professioneel en racewinnend team mag rijden. Ik ga alles geven om deze kans volledig te benutten." Trident's team manager Giacomo Ricci voegt daaraan toe dat beide coureurs die bij het team komen een goede combinatie zijn. Ook is hij enthousiast over het talent en de prestaties van Verschoor die hij tot nu toe heeft gezien. "We hebben de juiste omstandigheden om een succesvol seizoen te rijden", aldus Ricci. 

Lees ook: F1 aan Tafel: Vertrek Masi slecht voor hele sport

Lees ook: Motorsportbaas Australië verdedigt groot talent Masi

Lees ook: Ralf Schumacher: Russell kan Hamilton verslaan

door Jay Hartman

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen