Sainz en Leclerc lenen stem aan Buzz Lightyear film

door Frederique van Grinsven
Leclerc en Sainz op het podium Miami 2022

Carlos Sainz en Charles Leclerc hebben hun stem verleend aan de nieuwe film 'Lightyear', die het verhaal vertelt van Toy Story-held Buzz Lightyear. De film komt volgende maand uit.

De coureurs van Ferrari spraken allebei hetzelfde personage in voor de animatiefilm, waarbij Leclerc voor de Italiaanse versie stemwerk heeft geleverd en Sainz in het Spaans.

Speciale livery

Dinsdag verschenen op verschillende sociale media al teasers van Charles Leclerc en Carlos Sainz dat er een samenwerking aan zat te komen. Ook liet Ferrari eerder doorschemeren dat ze voor Monaco een speciale livery zouden krijgen. Of de Ferrari een Toy Story of Buzz Lightyear-thema zal krijgen is nog de vraag.

Red Bull x 007

Eerder gingen Lewis Hamilton, Fernando Alonso en Sebastian Vettel de Ferrari-teamgenoten voor door de Engelse, Spaanse, Italiaanse en Duitse versie van de film 'Cars 3' in te spreken.

Ook hebben we al verschillende samenwerkingen tussen F1-teams en grote filmtitels gezien; denk Red Bull samen met Star Wars en 007, en Williams had vorig jaar een samenwerking met The King's Man.

Red Bull 007 livery

Foto: Red Bull Content Pool

Lees ook: Alonso staat open voor plek bij topteam mét nummer 1 coureur

Lees ook: Jeroen Bleekemolen blikt vooruit op Grand Prix van Monaco

Lees ook: Zak Brown niet blij met prestaties Daniel Ricciardo

 

door Frederique van Grinsven

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden