Speciale helmdesigns voor McLaren-coureurs in Miami

norris ricciardo mclaren

Racen in Miami is voor veel coureurs een speciale ervaring, en daarom wordt alles uit de kast getrokken om er een onvergetelijk raceweekend van te maken. Zo hebben beide coureurs van McLaren een speciaal design voor hun helm onthuld, ter ere van de Grand Prix van Miami. 

Aan alle kanten wordt duidelijk dat het een bijzonder raceweekend zal worden in Miami. Er zijn tal van artiesten aanwezig die optreden tussen de Formule 1-activiteiten door. Het komt vaker voor dat coureurs een bijzondere versie van hun helm uitbrengen. Voor het raceweekend in Miami heeft ook Max Verstappen aangekondigd met een ander design op zijn helm te zullen racen. Hier kunnen Daniel Ricciardo en Lando Norris zich dus bij aansluiten. 

Basketbal 

Norris komt met een bijzondere helm in de vorm van een basketbal. Op de achterkant staat zijn naam in het zwart, met een geel randje eromheen. Geel is de prominente kleur van zijn reguliere helm, dus dat geeft nu ook zijn persoonlijke touch. Zelf zegt Norris dat hij ook een versie heeft met een wit lijntje. Dit zorgt volgens hem nog meer voor het basketbaleffect. De Brit doet via zijn eigen sociale media een oproep aan het Miami Heat basketbalteam. Hij vraagt in deze oproep of het team hem zou willen contacteren zodat alle spelers zijn helm zouden kunnen signeren. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris)

Tropisch tintje

Ricciardo lijkt altijd enthousiast te worden van een raceweekend in Amerika. Vorig seizoen voelde hij zich in Vegas al helemaal thuis. Voor dit raceweekend in Miami heeft hij een helmdesign in tropische sferen. De hubiscusbloem bedekt zowaar zijn hele helm. De film Ace Ventura: Pet Detective speelt een grote rol op de helm van Ricciardo.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo)

Lees ook: FIA: F1-teams moeten controleren op sieraden bij coureurs

Lees ook: Drive to Survive bevestigt vijfde en zesde seizoen

Lees ook: Jeroen Bleekemolen over GP Miami: Spannend weekend voor de boeg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen