Max Verstappen rijdt GP Miami met speciale helm

Max Verstappen viert overwinning in Imola 2022

Max Verstappen rijdt de Grand Prix van Miami met een speciale helm. De wereldkampioen heeft voor een donkerblauw design gekozen wat compleet anders is dan zijn normale witte helm. Verstappen toont dinsdagmiddag op zijn sociale media de helm aan zijn fans. 

Naast de donkerblauwe uitstraling heeft de Nederlander palmbomen toegevoegd en 'Miami' in lichtblauwe letters. Verstappen vertelt dat de helm bijdraagt aan zijn enthousiasme voor de komende race en wilde daarom iets speciaals doen. "Waarom zal ik niet een 'Miami Vice' sausje erover gooien?" zegt Verstappen in het promotiefilmpje. 

Speciale helmen

De helm is zijn eerste speciale helm van het seizoen. Vorig seizoen droeg hij al speciale helmen voor de races in Oostenrijk, België, Nederland, Brazilië en Abu Dhabi. Voorheen maakten de helmen van Verstappen een knipoog naar Nederland met een oranje kleurensamenstelling of wit met een verwijzing naar zijn originele design. Alleen voor Brazilië pakte hij groots uit met een bont ontwerp om zijn passie voor het racen in Brazilië te onderstrepen. 

De Grand Prix van Miami is sowieso door vele teams en coureurs flink op de kaart gezet en gepromoot. Bijna elk team heeft speciale merchandise gelanceerd en er zullen ongetwijfeld nog meer coureurs een speciaal design bekend maken. De Grand Prix van Miami wordt zondag 8 mei verreden. 

Lees ook: F1 aan Tafel kijkt uit naar GP van Miami

Lees ook: Adrian Newey zag porpoising al aankomen door nieuwe reglementen

Lees ook: Franz Tost: "Meer races maar minder werkdruk dan vroeger"

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen