Stake F1 Team onthult nieuwe bolide

door Tim Koenders
Stake F1 Team livery

Stake F1 Team heeft haar bolide onthuld waarmee Valtteri Bottas en Zhou Guanyu in actie gaan komen in 2024. Door de nieuwe naam en sponsor ziet de auto er heel anders uit in vergelijking met de Alfa Romeo van vorig seizoen.

Afgelopen jaren stond het team van Alfa Romeo op de grid in de Formule 1. Afgelopen seizoen reden Valtteri Bottas en Zhou Guanyu voor het team. Het was zeker geen geweldig seizoen voor Alfa Romeo. Het team eindigde met zestien punten als negende in het constructeurskampioenschap. Het beste resultaat van het seizoen was een achtste plaats voor Valtteri Bottas. In 2024 zal het team uiteraard een beter resultaat willen halen, al zal dat wel onder een nieuwe naam moeten gebeuren.

Nieuwe naam en nieuwe kleurstelling

Alfa Romeo staat in 2024 niet meer op de grid. Aankomend seizoen staat het team bekend als Stake F1 Team. De nieuwe titelsponsor zorgt ook voor een nieuwe livery. Stake F1 Team heeft op maandagavond haar nieuwe livery naar buiten gebracht. De rode kleur van Alfa Romeo heeft plaats moeten maken voor groen.

Lees ook: Rob Kamphues en Rob van Someren te gast in F1 aan Tafel

Lees ook: Voormalig Ferrari-engineer Rob Smedley: Hamilton tilt Ferrari naar hoger niveau

Lees ook: Lewis Hamilton over overstap Ferrari: Mijn droom komt uit

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden