Ten Voorde: ''We hebben dit weekend de sweetspot geraakt''

porsche-122486

Larry ten Voorde kende een geweldig weekend op Silverstone door de race winnend af te sluiten in de Porsche Supercup. Zijn team GP Elite kon zich geen beter resultaat wensen omdat teamgenoot Max van Splunteren als tweede over de meet kwam. Voor Grand Prix Radio blikt Ten Voorde terug op zijn perfecte raceweekend. 

''Afgelopen weekend de wedstrijd op Silverstone met de Porsche Mobil 1. Het was een mega weekend. De eerste drie weekenden waren we echt op zoek naar de balans in de auto en ik denk dat we op Silverstone echt de sweetspot hebben gevonden. In alle drie de sessies, vrije training, kwalificatie en race, eindigde ik op de eerste plaats. Uiteindelijk ook met tien seconden voorsprong de race kunnen winnen.

Ten Voorde is daarnaast ook lovend over zijn team en teamgenoot Van Splunteren.

''Mijn teamgenoot Max van Splunteren deed het ook hartstikke goed en wist na een mooi gevecht als tweede over de finish te komen. Het was geweldig om met een Nederlands team op Silverstone P1 en P2 neer te kunnen zetten. Dit was een geweldig moment voor het hele team, die ik ook zeer dankbaar ben hoe ze de auto voor mij hebben klaargemaakt.''

De volledige audio-update van Larry ten Voorde is te beluisteren op Grand Prix Radio.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden