Larry Ten Voorde blijft actief in Porsche Supercup en Carrera Cup Duitsland

10-saturday-monza

Larry ten Voorde zal ook dit jaar uitkomen in de Porsche Supercup en de Porsche Carrera Cup Duitsland voor het team van GP-Elite. Zo heeft de Nederlander aan Grand Prix Radio laten weten. 

Ten Voorde, die in 2020 en 2021 kampioen werd, blijft in zowel de Porsche Supercup, die rijden in het voorprogramma van de Formule 1, en in de Duitse Porsche Carrera Cup actief. Het was nog niet duidelijk wat de 25-jarige Enscheder zou doen, maar nu kan hij bevestigen dat hij komend seizoen actief blijft in die twee klasses en daar is hij uitermate verguld mee.

"Ik ga mijn best doen, met mijn team GP-Elite, om komend seizoen beide kampioenschappen te veroveren, maar ook om mijzelf te verbeteren en kijk daarom ook uit naar hopelijk weer een geweldig seizoen", aldus de GP-Elite-coureur.

Larry ten Voorde GP Elite

Porsche-boegbeeld

Ten Voorde, die aan zijn vijfde seizoen begint in de Porsche Supercup, is dan ook echt uitgegroeid tot een Porsche-icoon hier in Nederland. "Als ambassadeur van Porsche zal ik fungeren als hun boegbeeld en voor de Nederlandse autosport in het algemeen. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking", besluit ten Voorde.

Lees ook: Vasseur: F1 mist consistente stewards

Lees ook: Fernando Alonso: Ga nog maximaal drie jaar door

Lees ook: GP Miami krijgt eerste F1-teambazenparade

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden