Tsunoda euforisch, De Vries boos op zichzelf na Azerbeidzjan

tsunodabakoe2023

Het was een dag met twee gezichten voor AlphaTauri tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan. Yuki Tsunoda pikte het laatste puntje mee, Nyck de Vries vergooide zijn eigen kansen door een fout waarbij zijn auto fatale schade opliep.

Yuki Tsunoda is blij met de prestaties die hij op de mat legde op het circuit van Bakoe. "Ik heb het maximale eruit gehaald. "Ik heb de hele race hard gepusht en maakte één foutje waarbij ik een plek verloor. De auto was verder goed, we hebben veel stappen gezet. In de middelste sector hadden we het lastig, dat hadden we wel verwacht. Na zaterdag was dit een fantastische dag voor ons."

Doorzetten lijn

Yuki Tsunoda is blij met de stappen en hoopt dat AlphaTauri deze lijn kan doortrekken. "We hebben vandaag het maximale eruit gehaald, maar we moeten zorgen dat we dit doorzetten voor de rest van het seizoen.

De Vries: Eigen schuld

Nyck de Vries ging in een goede positie de fout in, waardoor zijn race in ronde twaalf er al op zat. "Ik heb zelf een fout gemaakt. Daar heb ik de prijs voor betaald. Het was onnodig. Ik ben dan ook erg teleurgesteld in mezelf. Het is wat het is."

Lees ook: Fernando Alonso: Dat is ons sterkste punt

Lees ook: Lando Norris: Het blijft een uitdaging

Lees ook: Mercedes verlaat teleurgesteld Bakoe

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden