Van Berlo: ''Dit weekend kan alleen maar beter worden''

door Hidde Wissels
Larry-ten-Voorde-porsche-carrera-duitsland

Kay van Berlo rijdt komend weekend de laatste twee races van het seizoen, in de Porsche Carrera Cup Duitsland. Van Berlo wil zijn seizoen goed afsluiten, omdat hij de vorige races geen goed resultaat kon halen. Voor Grand Prix Radio blikt Van Berlo vooruit op het raceweekend in Oschersleben. 

''Het is de laatste ronde van het kampioenschap. Een kampioenschap dat er in twee maanden doorheen is geduwd. Om de week hebben we een wedstrijd gehad, voor mijn gevoel is het kampioenschap dan ook letterlijk voorbij gevlogen'', zegt Van Berlo. 

Van Berlo kon het vorige weekend geen potten breken. In het laatste weekend wil hij alles eruit halen wat erin zit, om toch het seizoen met een goed gevoel af te kunnen sluiten.

''Afgelopen weekend heb ik op de Lautsitzring gereden, maar dat was een slecht weekend van mijn kant. Weinig punten, veel teleurstellingen. Dit weekend kan alleen maar beter worden en ik hoop op een goede plek te finishen. Het is een mooi, technisch circuit. Ook een vrij oud circuit met veel bochten. Ik ben bekend op dit circuit, omdat we er getest hebben voordat het seizoen begon. Dus hopelijk kunnen we daar wat voordeel uithalen en flink wat punten pakken dit weekend, voordat het kampioenschap is afgelopen.''

Luister de hele audio-update van Van Berlo op Grand Prix Radio!

door Hidde Wissels

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden