Ten Voorde: ''We moeten opnieuw de 'sweet spot' vinden''

door Hidde Wissels
Larry-ten-Voorde-porsche-carrera-duitsland

Voor Grand Prix Radio blikt Larry ten Voorde vooruit op zijn laatste raceweekend in de Porsche Carrera Cup Duitsland. Ten Voorde gaat met negen punten aan de leiding van het klassement en hoopt dat natuurlijk zo te houden. 

''Aankomend weekend de finale van de Porsche Carrera Cup Duitsland. Op dit moment sta ik negen punten voor in het kampioenschap en heb ik de leiding terug kunnen pakken op het regenachtige Lausitzring'', vertelt Ten Voorde.

Ten Voorde gaat met vertrouwen zijn raceweekend in. Dat komt omdat de Nederlander al heeft kunnen testen dit seizoen op het circuit en daar ging de auto erg goed.

''Ik heb er zeker vertrouwen in, ook omdat we wel eens hebben kunnen testen dit seizoen op de Lausitzring. Toen ging het super goed. De auto voelde enorm goed aan. Belangrijk om dit weekend weer de 'sweet spot' te vinden. Een goede kwalificatie is heel belangrijk, omdat het een baan is waar je moeilijk kan inhalen. Na de kwalificatie nog twee goede wedstrijden en dan zit het seizoen er alweer op. De vooruitzichten zien er goed uit en nou moeten we dat omzetten in een kampioenschap. Daar gaan we alles aan doen'', besluit Ten Voorde.

Luister de hele audio-update van Ten Voorde op Grand Prix Radio!

door Hidde Wissels

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden