Williams-coureurs blij met auto in Monaco

williams monaco

De coureurs van Williams zijn blij met de auto tijdens de kwalificatie in Monaco. Alexander Albon zette een dertiende tijd neer, Logan Sargeant miste Q2 net en start zondag als zestiende.

Alexander Albon moest flink sleutelen voordat de auto goed genoeg was voor Q2. "Het hele weekend waren we minder competitief. We moesten de auto flink aanpassen en dat heeft goed gewerkt, heel goed zelfs. We moesten even wennen, waardoor we slechts één ronde in Q2 hadden. Desondanks ben ik trots op wat we hebben laten zien."

Sargeant: Goed gedaan vandaag

Logan Sargeant had een halve tiende sneller moeten zijn voor Q2, maar desondanks is hij blij met zijn eigen prestaties. "Het was een goed weekend. We rijden goed en de auto voelt goed aan. We hebben de kwalificatie goed gedaan en mijn ronde was ook goed."

Hopen op punten

Alexander Albon hoopt op punten, vooral gezien de onzekerheid van het weer. "Het is nog onzeker wat het uiteindelijk wordt. Het weer speelt ook een belangrijke rol. We hebben nog geen echte long run kunnen doen, dus het is onduidelijk hoe het op langere afstand zal gaan. We gaan voor punten."

Sargeant verwacht vooral een lange race. "Vanaf de zestiende plaats zal het zeker een lange race worden. Ik heb nog geen foutloos weekend gehad, dat moet het doel zijn. Daarnaast moet onze racesnelheid ook goed zijn."

Lees ook: Koning van de Race: Leclerc wint

Lees ook: Mercedes: Upgrades geven hoop voor toekomst

Lees ook: Pérez biedt excuses aan team aan na kwalificatiecrash

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden