Daniel Ricciardo: Het kan morgen alleen maar beter

Daniel Ricciardo McLaren

Daniel Ricciardo kwalificeerde zich als veertiende voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. De Australiër is zeker niet tevreden en geeft aan dat het in Q2 in de eerste twee rondes moest gebeuren. Daarna werd het alleen maar natter.

Daniel Ricciardo heeft het ook dit seizoen weer lastig ten opzichte van teamgenoot Lando Norris. Zowel in de kwalificaties als in de races weet Ricciardo nog niet echt vaak potten te breken. Ook tijdens de natte kwalificatie voor de Grand Prix van Groot-Brittannië was dit weer het geval. Daniel Ricciardo wist niet verder te komen dan een veertiende plaats terwijl teamgenoot Lando Norris in de top zes eindigde.

Fout in beslissende ronde

"Natuurlijk ben ik niet tevreden, ik wil niet op een veertiende plaats staan. Het was een kwalificatie waarbij de eerste twee rondes de beslissende waren." Dat liet Ricciardo weten aan F1.com. "In de tweede sector was het een stuk natter. De droge lijn ging langzaam weg. In die tweede ronde wat dé ronde had moeten zijn kwam ik ergens te wijd uit en schoot ik er even af." Ricciardo hoopt tijdens de race meerdere posities te winnen. "Je kan hier op zich wel inhalen, het kan alleen maar beter."

Lees ook: Carlos Sainz verrassend naar pole voor Verstappen

Lees ook: Carlos Sainz: pole position kwam als een verrassing

Lees ook: Max Verstappen: Q3 was een loterij

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden