24 uur van Daytona met Olav Mol bij Ziggo

Renger van der Zande Daytona

Het raceseizoen gaat beginnen met de 24 uur van Daytona en daar zijn namens Ziggo enkele bekenden van Grand Prix Radio aanwezig. 

De 24 uur van Daytona wordt beschouwd als de klassieke opening van het autosportseizoen. De Amerikaanse langeafstandsrace staat bekend alom bekend als de tegenhanger van de 24 uur van Le Mans. Legendarische winnaars zijn er, bijvoorbeeld Jan Lammers won de race meerdere keren.

Bekende deelnemers

Het deelnemersveld heeft veel bekende coureurs deze editie. Zo doen onder andere de oud-Formule 1-coureurs Felipe Nasr, Sebastién Bourdais en Giedo van der Garde mee. Negen Nederlanders verschijnen aan de start, waaronder Rinus VeeKay van Kalmthout. Grote Nederlandse kanshebber voor de winst is Renger van der Zande.

Uitzendschema

Vanaf 19:30 op zaterdagavond is de race integraal te volgen bij de collega's van Ziggo Sport Racing. Olav Mol is één van de commentatoren, ook Koen Bakker (commentator bij de eerste vrije training bij Grand Prix Radio) is te horen. Rick Winkelman, voorziet Grand Prix Radio onder andere van NASCAR-updates, is in Daytona aanwezig als pitreporter.

Lees ook: AlphaTauri: Gasly versus Tsunoda

Lees ook: George Russell: Lewis en ik moeten elkaar blijven respecteren

Lees ook: Daruvala naar MP Motorsport, Formule 2 grid compleet

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden