Antonio Giovinazzi: Moet mijn excuses aanbieden

door Tim Koenders
Antionio Giovinazzi Haas

Antonio Giovinazzi wil zijn excuses aan het team van Haas aanbieden. De Italiaan reed tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten maar reed al vroeg in de sessie schade.

Veel van de vaste coureurs moesten toekijken hoe rookies het stoeltje overnamen tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. Haas besloot Antonio Giovinazzi de kans te geven om een eerste vrije training voor het team te rijden. De Italiaan maakte geen goede comeback in de koningsklasse van de autosport. Al vroeg in de sessie verloor Giovinazzi de controle over zijn auto en raakte de muur. Hier kwam hij vast te zitten en zijn sessie was al vroeg voorbij. Zelf kijkt hij ook allesbehalve tevreden terug op zijn vrije training.

Windvlagen

“Ik was niet eens aan het pushen maar er waren erg veel windvlagen. Jammer genoeg verloor ik de achterkant van de auto, deze kwam vast te zitten en dat betekende het einde van de sessie.” Dat liet Antonio Giovinazzi weten na afloop van de eerste vrije training via de sociale media van het team van Haas. “Het was pas mijn tweede serieuze ronde in de sessie, ik wil bij deze mijn excuses aan het team aanbieden."

Lees ook: Leclerc snelste in VT2, Verstappen zevende

Lees ook: Hero or Zero: VT1 & VT2 Grand Prix van de Verenigde Staten

Lees ook: Formule 1 wil eigen vrouwenklasse beginnen

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden