Frans Verschuur in F1 aan Tafel: Zou Sargeant direct vervangen

logan sargeant japan-2023

Frans Verschuur zou Logan Sargeant direct vervangen voor een andere coureur, Felipe Drugovich is dan een goede optie maar ook Liam Lawson. Dat liet de voormalig teambaas van Jos Verstappen weten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Logan Sargeant maakt dit seizoen zijn debuut in de Formule 1. Tot nu toe wist de Amerikaan nog geen geweldige indruk achter te laten. Hij staat twintigste in het coureurskampioenschap met nul punten. Zijn beste resultaat tot nu toe is een elfde plaats tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië. De laatste weekenden vallen de resultaten tegen, terwijl teamgenoot Albon het steeds beter gaat doen. De vraag is of de Amerikaan volgend jaar ook nog in de Formule 1 rijdt. Als het aan Frans Verschuur ligt moet de Amerikaan snel plaatsmaken voor een andere coureur.

logan-sargeant-2023

Drugovich of Lawson

“Het enige is dat hij een Amerikaan is, hij brengt helemaal niet zoveel geld mee. Drugovich heeft bijvoorbeeld echt veel geld, daarom had ik Sargeant er nu gelijk uitgehaald. Misschien dat ze hem in Amerika nog laten rijden maar ik zou echt Drugovich erin zetten, die betaald veel.” Dat liet voormalig teambaas van Jos Verstappen Frans Verschuur weten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. “Ik vind niet dat Sargeant een toekomst heeft, hij heeft namelijk geen stijgende lijn. Mick Schumacher hebben we ook al gehad, die hoef je er ook niet in te zetten. Drugovich is wat ouder maar heeft veel geld en de hele Braziliaanse markt achter zich staan.” Naast Drugovich ziet Frans Verschuur ook nog een andere mogelijke vervanger. “Je kan ook heel snel naar de manager van Liam Lawson lopen. Ik denk dat Red Bull graag een jongen bij Williams neerzet.”

Lees ook: F1 aan Tafel: The star of Qatar

Lees ook: Officieel goedgekeurd: Andretti mag van de FIA als elfde team aansluiten

Lees ook: Olav Mol: Hij komt in de buurt van rookie Verstappen

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden