Netflix prikt datum voor Drive to Survive seizoen 4

door Patrick Wuite
3639737

Het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie Drive to Survive, waar de Formule 1-fans getrakteerd worden op spectulaire verhaallijnen en beelden, staat vanaf vrijdag 11 maart op de streamingdienst. 

De documentairemakers werden op hun wenken bediend in 2021, met de titelontknoping en vele opmerkelijke en spectaculaire momenten, met onder andere de overwinning van Esteban Ocon in Hongarije en een 1-2 podium voor McLaren in Italië. 

Begin 2019 lanceerde Netflix het eerste seizoen van de serie, waar Ferrari en Mercedes toen niet aan mee werkten, maar in seizoen 2 en 3, die in 2020 en 2021 verschenen, deden die teams wel mee en doet sindsdien elk team mee. 

Start Turkije

Verstappen

Maar niet elke coureur is terug te zien in de documentaire. Op spreektijd van Max Verstappen in de serie hoeven we namelijk niet te rekenen. "Ze verzonnen wat rivaliteiten en dus heb ik besloten om er niet aan mee te werken. Ik houd niet van dat soort dramatische shows. Het moet echt zijn en draaien om de feiten", liet Verstappen in oktober weten aan The Associated Press.

Lees ook: F1 aan Tafel over indeling raceweekenden en vrije trainingen

Lees ook: Latifi kreeg steunbetuiging van Hamilton na doodsbedreiging

Lees ook: Williams onthult nieuwe bolide van Nicholas Latifi en Albon

 

door Patrick Wuite

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen