Sebastian Vettel: Leeftijd niet reden van pensioen

door Gijs Leuvenink
Sebastian Vettel grid

Sebastian Vettel heeft aangegeven dat zijn leeftijd niet de reden was van zijn aangekondigde pensioen. De Duitser vindt zichzelf in de beste vorm van zijn leven.

Sebastian Vettel ging met Motorsport.com in gesprek over zijn toekomst en het pensioen uit de Formule 1 kwam ter sprake. "Ik ben werkelijk in de beste vorm van mijn leven. Ik kan dus na de Formule 1 prima in andere klasses gaan rijden, want mijn leeftijd is geen reden om totaal te stoppen."

Onduidelijkheid toekomst

Wat Vettel na de Formule 1 gaat doen, daar heeft Vettel nog geen antwoord op. "Het wordt in Abu Dhabi in ieder geval mijn laatste Formule 1-race. Wat ik daarna ga doen, dat weet ik nog niet. Ik focus me eerst om dit hoofdstuk af te sluiten. Ik ga er niet vanuit dat ik direct in een andere klasse ga verschijnen, maar ik kan daar nog geen ja of nee op zeggen."

Sebastian Vettel Aston Martin Imola grid

Grote veranderingen

Vettel besluit met het feit dat hij benieuwd is wat de toekomst gaat brengen, maar dat er wel veel gebeuren gaat. "Het wordt een grote verandering voor ons. Ik ben benieuwd hoe ik daarmee om ga. De tijd zal het leren wat er daarna werkelijk gaat gebeuren."

Lees ook: Szafnauer: Alpine hoger niveau dan Aston Martin

Lees ook: Domenicali: Vettel blijft mogelijk betrokken bij Formule 1

Lees ook: Toekomst Mick Schumacher bij Haas ongewis

door Gijs Leuvenink

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden