Szafnauer: Alpine hoger niveau dan Aston Martin

door Tim Koenders
Otmar Szafnauer Alpine

Otmar Szafnauer vindt dat Alpine een veel hoger niveau heeft in vergelijking met Aston Martin. De voormalig teambaas van Aston Martin is er zeker van dat ze Fernando Alonso de komende jaren zullen verslaan.

Fernando Alonso bracht een dag na de Grand Prix van Hongarije naar buiten dat hij aan het einde van het seizoen de overstap naar Aston Martin gaat maken. De tweevoudig wereldkampioen leek op weg naar een contractverlenging bij zijn huidige team. Otmar Szafnauer maakte voor de start van het huidige seizoen de overstap in tegengestelde richting. Na meerdere jaren voor Aston Martin te hebben gewerkt is hij nu werkzaam voor Alpine. Hij heeft er alle vertrouwen in dat het Franse team de komende jaren de sterkere van de twee zal zijn.

Nieuwe mensen

“Ik heb twaalf jaar voor Aston Martin gewerkt dus ik ken de mensen daar misschien wel beter dan hier maar ik ken beide teams simpelweg erg goed. Alpine acteert gewoon op een veel hoger niveau in vergelijking met Aston Martin.” Dat liet de Roemeen weten volgens Motorsport.com. Szafnauer weet wat voor mensen Aston Martin heeft binnengehaald de afgelopen jaren. Hij legt uit dat dit bij Alpine niet anders is. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we het team waar Fernando naartoe gaat de komende jaren zullen verslaan.”

Lees ook: Enorme omzetstijging voor Formule 1

Lees ook: Daniel Ricciardo: Ik kom sterker terug

Lees ook: Toto Wolff: We moeten voorzichtig blijven

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden