Sergio Pérez: Voor de kwalificatie was het mijn slechtste weekend ooit

sergio perez oostenrijk

Sergio Pérez is blij met zijn derde plaats in de kwalificatie voor de Grand Prix van Frankrijk. Tijdens de vrije trainingen zag het er nog niet zo veelbelovend uit voor de Mexicaan. Pérez is blij dat hij het heeft kunnen herstellen.

Het weekend in Frankrijk verliep nog niet zoals gehoopt voor Sergio Pérez. Tijdens de vrije trainingen zat de snelheid bij de Mexicaan er niet in. In de kwalificatie heeft Pérez toch een derde plaats weten te behalen. Door het slechte weekend dat hij vooraf aan de kwalificatie had is hij er blij mee. De Red Bull-coureur verwacht dat het in de race nog beter zal gaan.

Ferrari verslaan

“We hebben ons goed weten te herstellen. We waren dit weekend echt nergens. Ik heb het erg lastig gehad. Het was misschien wel mijn slechtste weekend ooit.” Dat liet Sergio Pérez direct na de kwalificatie weten tegenover Johnny Herbert. Het doel voor morgen is in ieder geval duidelijk voor de Mexicaan die over het algemeen in de races sterker is. “We moeten alle rode auto’s verslaan, vandaag zagen ze er snel uit.”

Lees ook: Liveblog kwalificatie Grand Prix van Frankrijk

Lees ook: Max Verstappen ruim snelste in VT3 GP van Frankrijk

Lees ook: Horner: Nieuwe porpoisingregels goed voor één team

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden